BLOGG

Taggtråd och ”tannagnissel”…

Taggtråd och ”tannagnissel”…

Det var bättre förr!!
Nej det är klart det inte var, så resonerar bara en bakåtsträvare och mögliga grönsaker.

Nya tider och nya möjligheter, våren börjar komma på allvar och jag börjar bli riktigt sugen på att tävla lite. Träninen är man RÄTT mätt på just nu efter fyra månader av detta. Man vill flexa, stöta och gå på dyngen tills man stupar och förhoppningsvis korsa mållinjen först. Om inte annat se ens lagkompis göra detta.

Mitt nya lag Team Firefighters gör premiär i Frankrike om knappt en vecka medan jag får vänta en liten bit in i april innan det är min tur att nåla nummerlappar igen.
Det har varit en berg- och dalbana i teamet, och det är inget jag sticker under stolen med. Jag kommer från ett av världens kanske mest professionella continentallag , Team UK Youth. Vi hade mottot att allt skulle vara planerat in i minsta detalj och budgeten överskreds flera gånger under förra säsongen. Allt för att vi skulle kunna prestera på topp.
Nu är det ombytta roller, Firefighters är ett nystartat lag med jäkligt bra och goa gubbar i laguppställningen och med Glenn Magnusson’s erfarenhet i servicebilen så kommer året bli grymt.
Det har varit en emotionell karusell, jag var lugn och sansad till en början. Sen irriterad, stressad och omotiverad och nu är jag tillbaka på ruta ett, lugn och motiverad och kan inte vänta på att allt ska rulla igång. Internt har det handlat om diverse sponsorer som dragit sig ur och lite dåligt timing ibland, men i grund och botten, det faktum att teamet är nystartat. Allt tar sin tid och det kommer bli riktigt bra på sikt.

Jag vill passa på att rikta ett stort tack till mina privata sponsorer som fortsätter stötta, det betyder otroligt mycket och ger mig självförtroende och motivation.
Snart kommer det mer info på denna fronten då jag har en del trevliga nyheter att lansera. Mer om detta i slutet av veckan.

Träningen denna veckan har bestått av ett lugnt och fint pass igår tillsammans med tjejen som valde att rulla racer medan jag harvade saltmoppe. Idag blev det, tro det eller ej, spinning. Det tillhör inte vanligheterna men det händer då och då. Jossan har blivit instruktör på ett gym här i Varberg som är med i gymkedjan Actic och då följde jag med som stöd och för att ge lite feedback. Jag tyckte passet var riktigt kul och speciellt anpassat för dom som vill ha en utmaning och gillar att ta i!

//Niklas

INSTAGRAM

TWITTER