BLOGG

Sista passet på vinterhojen??

Sista passet på vinterhojen??

Lördagens pass bjöd på knappa 4 timmar i en rejäl blåst här nere på västkusten. Vi var ett bra gäng med varierande kapacitet som stack ut och jag var sugen på lite frisk luft så jag la mig i spetts.

Solen var riktigt skön och uppmuntrade kroppen att ta i. Det blev en riktigt bra runda som avslutades med ca 2,5 mil medvind.
När tvätten var inlagd och kroppen var tvagad så la jag mig på soffan och kollade Terreno-Adriatico via cyclingfans.com. Underhållande etapp med ett fint avslutningsvarv som inbjöd till offensiv åkning.

Senare kom svärföräldrarna förbi i sällskap med några vänner vilket livade upp en del! En privat romprovning annordnades och personligen föll jag för Ron Zacapa från Guatemala. Även den dyraste, vilket är lustigt att priset nästan alltid reflekterar smaken.

Idag har det varit söndag i alla fall och cykeln har stått parkerad hela dagen, rätt skönt att slippa se den. Då passade jag på att fixa lite hemma i lägenheten och senare åkte jag och flickvännen Josefine till Jörgen för att packa ”Team Lapierre Rooster Club”s teamkläder som anlände i början av veckan. Till sammans Med Jörgen och Fredrik har jag ett företag som heter Sentimento där vi gör teamkläder, mestadels till företagsteam, men även till klubbar och föreningar ibland.
Det är andra åter vi gör kläder åt LCR som detta året är nästan 100 cyklister. Alla med individuellt namn tryck på ryggen, vilket tar en stund att packa.

DSC_0075

 

 

DSC_0100

Imorn morgon kör jag brorsan till Barbados så jag borde sova. Eller ja, till Landvetter i alla fall, sen får fritidsresor sköta resten.

//Niklas

INSTAGRAM

TWITTER