BLOGG

Gran Canaria

Gran Canaria

I brist på torrt väder och motivation drog jag ner till den Kanariska ön Gran Canaria där Pontus ”Pumpen” Johansson och hans flickvän Karin varmt välkomnade och snällt lät mig vara inneboende under 9 dagar.

Vädret var precis som vanlig, 20-25 grader varmt första veckan skymtade jag inte ett moln, näst sista dagen var det lite molnigt men det gjorde inte speciellt mycket.

Under mer eller mindre hela min tid där nere hade jag väldigt bra sällskap iform av Magnus Darvell, Jesper Larsson och Tobias Andersson. Vi spenderade många och långa timmar i bergen och summa summarum så fick jag personligen ihop 34,5 h och drygt 19000 klättrade höjdmeter.
Det kändes skönt att rulla igång säsongen rejält och lämna vintercykeln tillfälligt.
Vi hann även med en del fika. ”Tyvärr” missade Jeppe och Tobbe när jag och Darvell besökte toppen vilket dom fick höra både en och två gånger.

Pumpen och Karin var grymt bra hyresvärdar, vi lagade mycket god mat och hade många fina pratstunder, men framför allt kollade vi på en fantastiskt bra Arnold Schwarzenegger rulle vid namn: Collecteral Damage. Alla tre somnade innan första tredjedelen var avverkar, alla lika imponerade av hur bra Arnold var på engelska.

//Niklas

DCIM100MEDIA
DCIM100MEDIA
DCIM100MEDIA

INSTAGRAM

TWITTER